martes, 1 de febrero de 2011

Cançons dia de la pau (Maria Raga, Alex Terranegra, David Peris)

WE ARE THE WORLD:
"We are the World" (en valencià: «Som el món») és una cançó escrita per Michael Jackson i Lionel Richie en 1985, produïda per Quincy Jones i gravada per un gran grup de músics famosos format especialment per a l'ocasió que es va denominar USA for Africa (United Support of Artists for Africa). L'enregistrament de la cançó es va realitzar el 28 de gener de 1985 i publicada el 7 de març del mateix any pel segell Columbia Records. Els beneficis obtinguts per la cançó van ser donados a una campanya humanitària per intentar acabar amb la tremenda fam a Etiòpia.


LLETRA:
http://www.quedeletras.com/letra-cancion-we-are-the-world-bajar-111170/disco-greatest-hits-history-volume-1/michael-jackson-we-are-the-world.html
CANÇÓ:


____________________________________________________________


NO DUDARIA:
La cançó tracta d'una persona que a viscut una guerra i diu que li agradaria poder olvidar-ho tot i que vol que mai més es torne a utilitzar la violència, que desaparega.
Va ser escrita per Antonio Flores en 1981.


LLETRA:
 www.musica.com/letras.asp?letra=700166

CANÇÓ:

2 comentarios:

  1. Presentació inadequada. Cal copia correctament els codis no en la pestanya redactar sinó html. Cal presentar el missatge de les cançons i qui són els autors de la feina, cap cosa de les dues és correcta.

    ResponderEliminar
  2. Molt millor. Mireu d'enfosquir la lletra o el fons de l'entrada. Difícil de llegir.

    ResponderEliminar