sábado, 21 de mayo de 2011

Entrevistes Ética David i Ocar

Be, ací estan com vos habiem promés les dos entrevistes sobre com han evolucionat les dones, els seus drets, privilegis... no vos desvelem més, sols vos diguem que ha sigut molt divertit fer-ho, ací estan:
ENTREVISTA 1:


ENTREVISTA 2:


En conclusió a tot el que hem aprés fent aquest treball podem dir, com es evident, que les dones han evolucionat positivament, peró encara no esta tot fet, queda molt per fer per a que la igualtat entre generes siga completament aixó, igual. Tambe hem pogut extraure de les entrevistes que les dones poc a poc han anat conseguint drets i privilegis que anteriorment i desde fa poc no tenien, com ara anar a estudiar el que volien, cosa que avans no feien o per situació economica o per desigualtat de genere, tamé tenien la diferencia de que avans les dones no podien treballar del que volien, tenien la obligació de quedarse en casa cuidant de la familia i de la casa, actualment aixo és una tasca que comparteixen els pares i les mares, per tant ara una familia no te soles un pilar, sino que te dos i es podem sentir orgullosos d'aixó.
David i Oscar

2 comentarios:

  1. Bon treball, xics i molts bons entrevistats. Gràcies de la meua part. Altra vegada a les conclusions heu d'exprimir molt més la informació valuosa que teniu sobre la sexualitat, la vida amorosa, etc.

    ResponderEliminar
  2. Hola, on està el mural amb el vídeo, el decàleg i la resta? Fora de plaç no pot ser a aquestes altures del curs.

    ResponderEliminar